Resty · babanapló
Fiók törlése
Az appban
Család és szinkron → Fiók törlése → jelszó megadása.
Ha már nincs meg az app, itt, a weben is törölheted a fiókodat.
Mi törlődik?
A fiókod (név, e-mail, jelszó) azonnal és véglegesen törlődik a szerverről. Ha te vagy a családod egyetlen tagja, a család és a babák minden adata (minden naplóbejegyzés) is véglegesen törlődik. Ha a családnak van még tagja, a közös bejegyzések nála megmaradnak.
A szerver biztonsági mentéseiből a törölt adatok a megőrzési idő lejártával, legfeljebb 5 héten belül tűnnek el. A telefonodon lévő adatokat ez nem érinti (az app eltávolításával törlődnek). A törlés nem vonható vissza.
Részletek: adatkezelési tájékoztató.
1. Bejelentkezés
Elfelejtetted a jelszavad? Írj a lajos.beszteri@gmail.com címre a regisztrált e-mail-címedről, „Fióktörlés” tárgyban — egy hónapon belül töröljük a fiókot.
2. Megerősítés
Biztosan véglegesen törlöd a(z) fiókot? Ez nem vonható vissza.